Predstavitev

Urejene zelenice

``Sanje za vas, dosežek za nas,``

Smo družinsko podjetje, z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju urejanja okolice in vrtov.

Ljudje smo že od samega začetka obstoja povezani z naravo in okoljem in že od nekdaj stremimo k urejevanju okolice doma, v kateri lahko uživamo in si spočijemo svoje misli.

Živimo v času, ko smo vsi preveč obremenjeni z delom in omejeni s časom, ki bi ga lahko posvetili stvarem, kot je urejanje okolice svojega doma. Za to smo tu mi. Vestno sledimo svoji viziji in sloganu: “Sanje za vas, dosežek za nas”. S svojo strokovnostjo, izkušnjami in vašimi željami, ustvarimo prostor, v katerem bo bivanje še prijetnejše. Pričaramo okolje, kjer se boste po napornem dnevu lahko odpočili, prosti čas pa uživali v družbi svojih najdražjih, dobri knjigi ali žar zabavi.

Obstaja neskončno mnogo različnih variacij ureditve okolice in veliko različnega rastja, s katerim lahko popestrimo okolico vašega doma in vam vseskozi tudi svetujemo, kako zunanjo ureditev vzdrževati in negovati, da bo uspevala po naših ter, seveda, vaših pričakovanjih.

Naša ponudba je torej namenjena vsem, ki si želite urejenega vrta, zelenih površin ali okolice, vendar za to nimate dovolj čase. Z vašimi željami in našim strokovnim znanjem lahko skupaj ustvarimo prostor, v katerem se boste počutili udobno in domače.

Za več podrobnosti nas kontaktirajte.

.

Kontaktni podatki

.

Urejena zelenica,
Klemen Svetlin s.p.,

Erjavceva 7
Vir – Domžale

Telefon
051 640 779
031 327 020

 

.